web

طراح سایت کیست و چه تخصصی دارد؟

اگر نیاز به طراحی سایت به صورت حرفه ای دارید، باید به یک طراح سایت مراجعه کنید. اگر هم به دنبال یک مهارت پر هیجان و البته پر درآمد می گردید، طراحی سایت یکی از بهترین گزینه هاست.

با کسب این مهارت خواهید توانست به عنوان طراح سایت مشغول به فعالیت شوید. ممکن است ایده ای برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی داشته باشید و بخواهید تا این مهارت را کسب کنید و خودتان به سرعت و به راحتی ایده هایتان را پیاده کنید.

در این مقاله قصد داریم شما را با مهارت های لازم برای طراحی سایت، وظایف طراح و مبنای تعیین دستمزد یک طراح آشنا نماییم:

WEB-DESIGN
طراح سایت و مهارت های او

 

 

وظایف طراح سایت

برای تعریف این حرفه لازم است اول به این موضوع بپردازیم که طراح سایت چه می کند؟!.

زمانی که شما به یک طراح سایت مراجعه می کنید او با بررسی دقیق خواسته و نیاز شما به آنچه که شما از سایت مورد نظرتان انتظار دارید پی می برد، در فاز آتی تیم پروژه تعیین و سایت شما طراحی می شود. ممکن است طراح در ابتدا نقشه سایت شما را بر روی کاغذ تهیه نماید. طراحی سایت شامل ساختار سایت، ظاهر سایت، نحوه استفاده از سایت، تعیین امکانات و قابلیت های سایت و … می شود.

در مرحله بعد برای پیاده سازی طرح سایت برنامه ریزی می شود. ممکن است طراح از سیستم های مدیریت محتوا و قالب های آماده همچون وردپرس برای پیاده سازی طرح سایت استفاده نماید. حالت دیگر این است که طراح با کد نویسی طرح سایت شما را از صفر پیاده سازی می نماید.

 

website
وظایف یک طراح سایت در یک پروژه طراحی سایت

 

یک طراح حرفه ای باید بتواند هزینه ها را مدیریت نموده و با بودجه کارفرما بهترین سایت و نزدیک ترین سایت را به سایت مورد نظر و مورد نیاز او طراحی نماید. دقت کنید تهیه و بارگذاری محتوا بر روی سایت از وظایف طراح سایت نیست.

در واقع طراح کسی است که خانه را برای شما می سازد و چیدمان داخل آن مربوط به سلیقه خودتان است البته ممکن است مجموعه ای این خدمات را نیز ارائه نماید.

در ادامه تیم طراحی یا نماینده تیم، آموزش های لازم را به مدیر سایت ارائه می نماید تا مدیر سایت بتواند از سایت استفاده کند و بر روی آن محتوا بارگذاری نماید. قابلیت های سایت نیز به مدیر سایت معرفی می شود. ممکن است نحوه گرفتن بک آپ، استفاده از افزونه ها و … نیز به مدیر سایت آموزش داده شود.

معمولا تیم های طراحی خدمات پشتیبانی نیز دارند و برای مدت معینی به مدیر سایت در پشتیبانی از سایت کمک می کنند.

مهارت و تخصص طراح سایت

بسیاری به اشتباه تصور می کنند که تنها مهارت و تخصص طراح سایت برنامه نویسی است. جالب است بدانید بسیاری از افرادی که به عنوان طراح فعالیت می نمایند، از سیستم های مدیریت محتوا و قالب های آماده استفاده می کنند و حتی ممکن است تخصص کافی در زمینه کد نویسی نداشته باشند.

 

web-services
مهارت های لازم برای طراحی سایت

 

یک طراح سایت باید بتواند:

– به خوبی با مشتری خود ارتباط برقرار نموده و خواسته و نیاز های او را درک کند

بیشتر بخوانید
راز های طراحی سایت آموزشگاهی

-آینده نگری خوبی برای پیش بینی نیازهای آینده و طرح های توسعه ای مشتری داشته باشد

-خلاقیت کافی برای تدوین طرح سایت از جمله طراحی ساختار و … داشته باشد

– با اصول طراحی بر اساس رابطه کاربری یا UI آشنا باشد تا کاربر در استفاده از سایت رابطه خوبی با آن برقرار نموده و به راحتی از آن استفاده نماید و سایت بتواند کاربر را جذب، حفظ و نگهداری نماید. مهارت طراحی گرافیکی و ظاهر سایت نیز زیر مجموعه این مهارت قرار می گیرد. 

-با اصول طراحی بر اساس تجربه کاربری یا UX آشنا باشد تا سایت را به نحوی طراحی کند که کاربر در استفاده از آن تجربه لذت بخشی داشته باشد. دسترسی، معماری اطلاعات، کاربردپذیری و … زیر مجموعه این مهارت قرار می گیرند

– یک طراح سایت حرفه ای باید تخصص کافی در زمینه برنامه نویسی را داشته یا تسلط کافی جهت استفاده از سیستم های مدیریت محتوا همچون وردپرس را داشته باشد.

آشنایی با اصول بازاریابی، مدیریت ارتباط با مشتری، سئو، برند سازی و … نیز می تواند به یک طراح سایت کمک کند تا طراحی های متمایز و با کیفیت تری داشته باشد.

اهمیت تجربه در کنار مهارت و تخصص

در کنار مهارت و تخصص، تجربه نیز اهمیت زیادی در کیفیت طراحی سایت دارد. بنابراین اگر می خواهید یک طراح سایت حرفه ای شوید باید تا می توانید انواع سایت طراحی کنید و مهارت و دانش خود را بکار گیرید.

تجربه می تواند به یک طراح سایت کمک کند تا مهارت و تخصص خود را به بهترین شکل بکارگیرد و تمامی جوانب را بسنجد. البته این جمله به این معنا نیست که افراد تازه کار نمی توانند سایت حرفه ای طراحی کنند بلکه به این معناست که اغلب طراحان حرفه ای به مرور زمان این مهارت ها را کسب و نموده و تسلط کافی را پیدا نموده اند.

اگر در ابتدای کار هستید می توانید با بررسی انواع سایت های حرفه ای یا با همکاری افراد حرفه ای، فرایند کسب تسلط را سریع تر طی نمایید. استفاده از دوره های آموزشی که توسط افراد حرفه ای و با تجربه ارائه می شود نیز می تواند تاثیر زیادی داشته باشد.

 

website-designing-company-web-development-clipart-png-transparent
اهمیت تجربه در طراحی سایت

 

طراح سایت یا تیم طراحی سایت؟

مهارت های لازم برای طراحی سایت حرفه ای روز به روز پیچیده تر و تخصصی تر می شود از این رو ممکن است به جای این که یک نفر تمامی مراحل و اقدامات لازم را انجام دهد، کار طراحی و پیاده سازی طراحی به یک تیم واگذار شود که توسط یک نفر مدیریت می شود.

در یک تیم ممکن است افراد مختلفی باشند که هر یک در یکی از زمینه ها تخصصی بالایی دارد. برای مثال برخی از افراد به صورت تخصصی در زمینه UI و برخی دیگر به صورت تخصصی در زمینه UX فعالیت می نمایند.

در شرکت های تخصصی با حجم بالای مشتری، بسیاری از اوقات تیم های متعددی تشکیل می شوند تا تقسیم کار به خوبی انجام شود و پروژه ها به سرعت پیش روند و به موقع به دست مشتری برسند.

بیشتر بخوانید
15 روش افزایش ترافیک سایت در سال 2021

قیمت طراحی سایت

دستمزد یک طراح سایت چقدر است؟ اگر به دنبال کسب این مهارت هستید باید بدانید طراحی سایت از مشاغل پردرآمد و البته پر تقاضا در سراسر جهان است. لازم به تاکید است که میزان درآمد یک طراح وابستگی زیادی به میزان مهارت، تخصص، تجربه، خلاقیت و حسن شهرت او دارد.

در کل عوامل مختلفی بر قیمت طراحی سایت و در نهایت حق الزحمه یک طراح تاثیر می گذارند. نوع طراحی یک از بزرگترین عوامل تعیین کننده است. استفاده از سیستم های مدیریت محتوای آماده معمولا هزینه کمتری نسبت به کد نویسی و طراحی اختصاصی سایت دارند.

لازم است به این نکته نیز توجه کنید که هر چند طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا آماده درآمد کمتری در مقایسه با طراحی سایت های اختصاصی دارد اما این نوع طراحی ها مشتری بیشتری دارد و البته زمان کمتری هم از طراح می گیرد.

امکانات و قابلیت های یک سایت هم می تواند تاثیر مستقیمی بر قیمت طراحی داشته باشد. هزینه طراحی یک سایت ساده که صرفا برای معرفی شرکت مورد استفاده قرار می گیرد با یک سایت که انواع محتوا ارائه می نماید، قابلیت جستجو پیشرفته محتوا، عضویت کاربر و … دارد، متفاوت است. 

 

webdesigner
عوامل موثر بر درآمد یک طراح سایت

 

هر چه طراح سایت حرفه ای تر باشد و اصول گفته شده را در طراحی بیشتر رعایت کند یا به بیان بهتر سایت را اصولی تر و حرفه ای تر طراحی نماید، به احتمال زیاد دستمزد بیشتری از مشتری مطالبه خواهد نمود. واضح است طراحان سایت با حسن شهرت و خوشنام نیز هزینه های بیشتری برای طراحی دریافت می نمایند.  

چگونه می توان طراح سایت شد؟

اگر شما هم به طراحی سایت علاقه دارید و دوست دارید یک طراح سایت حرفه ای شوید یا می خواهید کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید و برای شروع کار به این مهارت نیاز دارید، باید برای کسب این مهارت برنامه ریزی کنید و به دنبال دوره های آموزشی معتبر و حرفه ای باشید.

طراحی سایت توسط آموزشگاه ها و مجموعه های مختلفی آموزش داده می شود. در انتخاب دوره آموزشی، مجموعه هایی را در اولویت قرار دهید که بتوانند علاوه بر آموزش در انتقال تجربیات نیز مفید باشند و از مدرس هایی حرفه ای و با تجربه در ارائه مطالب استفاده نمایند.   

با مانا وردپرس طراح سایت شوید!

مانا وردپرس نیز برای آموزش مهارت های لازم جهت طراحی سایت، دوره های ویژه ای را برگزار می نماید. این دوره ها برای تمامی علاقمندان به طراحی سایت و برای متقاضیان ایجاد کسب و کار های اینترنتی بسیار مفید هستند.

طراحی دوره ها به کمک افراد متخصص و با تجربه انجام شده است و در کمترین زمان ممکن، تمامی مهارت ها و نکات ضروری به علاقمندان آموزش داده می شود. دوره های مانا وردپرس تنوع خوبی دارند و انواع دوره ها به صورت حضوری و به صورت آنلاین برگزار می شوند.

شما می توانید از بخش دوره ها در سایت مانا وردپرس با جزئیات دوره های آموزشی این مجموعه آشنا شوید و برای شرکت در دوره ها اقدام نمایید.

 

web

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Enter Captcha Here : *

Reload Image